neděle 17. června 2012

Prázdninové soustředění mládeže

Radioklub společně s DDM ve Vracově pořádá pro členy radioamatérského kroužku od 5. do 8. července 2012 PRÁZDNINOVÉ SOUSTŘEDĚNÍ MLÁDEŽE. 


Pro děti je připraven pestrý program - pěší výšlap na vrchol Bradlo (543 m n.m.) a vysílání SOTA, soutěž ve střelbě ze vzduchovky, honu na lišku, ssb liga, ale hlavně účast v závodě VKV Polní den mládeže. Kategorie 144 MHz více operátorů, možná i 433 MHz.
Ubytování bude ve stanech v polních podmínkách, režim pochopitelně vojenský :-)
Pomoc členů radioklubu je vítaná. Přijďte se podělit o své zkušenosti s naší mládeží nebo pomoct s organizací honu na lišku. Taky můžete jenom tak posedět a popovídat si s chlapci večer u táboráku.
Zážitky z DX expedic mají Jarda OK4MM z El Salvadoru a Michal OK7MT z Aruby.

Od soboty 7.7. do neděle 8.7.2012 se kolektiv OK2KYK a jeho přátelé tradičně zúčastní VKV Polního dne. Na naší Základně u Moravan jsou vítáni všichni členové i naši přátelé a zvláště ti, kteří budou chtít vysílat.

Činnost o prázdninách:
VKV Provozní aktiv pokračuje v neděli 15. července a v neděli 19. srpna od 10 do 13 hodin. Kdo má zájem zúčastnit se tohoto závodu o prázdninách, stačí napsat e-mail na adresu jan@paclt.cz nebo zavolat na tel.: 737 284 776 a domluvit se.

Radioklub Kyjov přeje všem svým členům krásné léto, pohodovou dovolenou, dětem hezké prázdniny. Pokud bude zájem, bude Radioamatérský kroužek při DDM Vracov po prázdninách zase pokračovat.
Honza, OK2BUT